Transport Marfuri Generale

Rodali Cargo este o companie specializata in transportul intern de marfuri oferind tuturor celor interesati de serviciile companiei noastre posibilitatea satisfacerii nevoilor de transport la standarde europene.

Furnizarea produselor și serviciilor la cel mai înalt nivel de calitate a fost întotdeauna scopul nostru. Am decis să implementăm acestora sisteme de management. Astfel cei mai exigenți clienți, angajații și partenerii noștri de afaceri se pot baza pe noi în orice moment avand certificari SR EN ISO 9001:2008 – sistem de management al calitatii, SR EN ISO 14001:2005 – sistem de management de mediu, OHSAS 18001: 2008 – sistem de management al sanatatii si securitatii ocupationale.

Portofoliu clienti – printre clientii nostri se regasesc companii precum Heineken Romania SA, CEZ Romania SA, OMV Petrom, Carl Reh Winery.
Echipa Rodali Cargo

– Firma noastra detine un parc auto propriu de 35 autocamioane marca Mercedes, Man, Volvo, Iveco cu semiremoreci prelata 22-24 to,
– O retea de colaboratori specializati avand la dispozitie autocamioane in toate zonele tarii;
– Personal de inalta calitate specializat in transporturi interne de marfuri;
– Permanenta transparenta si corectitudine in serviciile oferite;
– Un contact direct si permanent cu conducatorul auto dotat cu sistem de localizare si telefonie;
– Flexibilitate in negocierea tarifelor de transport.
– Tarifele practicate de firma noastra sunt negociabile in functie de distantele parcurse si de zonele de incarcare-descarcare.

 

Contact

Mihai Pacioga : 0723333413

Sorin Angelescu : 0723333423